Українська співачка Оля Полякова вийшла в прямий ефір в Instagram, щоб на прохання підписників розповісти рецепт чіабатти.

"Вони у мене такі класні виходять! Ви всі пишите: "Дайте докладний рецепт", - каже Полякова.

Співачка каже, що пече чіабатту регулярно тому, що закваска - живий організм, який потрібно оновлювати, а з її надлишків – пекти хліб. Зірка каже, що їй шкода викидати надлишки закваски, тому вона пече постійно.

Зірка в прямому ефірі вирішила спекти нову порцію чіабатти і поділилася з фоловерами докладним рецептом страви. Оля бере дві ложки закваски, додає вісім ложок борошна і вісім ложок води.

Артистка просіває борошно, щоб тісто було пишніше. З кілограма борошна у неї виходить шість чіабатт.

Далі вона додає 850 грамів води і 50 грамів оливкової олії Extra Virgin. До 200 грамів закваски додає 10 грамів солі.

Тісто має вийти густим, продовжує Полякова.

"Чіабатта не вимішується, вона складається. Зараз трішечки відбудеться аутоліз з тестом (вироблення клейковини), а це відбувається хвилин через 30 після того, як ви змішали борошно з водою", - розповідає артистка.

Тісто вона ставить на ніч "підійти" тому, що ночами відбувається процес ферментації. Оля пообіцяла наступного дня спекти хліб, але попередила, що під час випічки духовку не можна відкривати.

Також Ольга показала, як готувати житній хліб.

Підписники подякували суперблондинку української естради за докладний рецепт і похвалили її, пообіцявши приготувати чіабатту вдома.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова в стрінгах похвалилася розтяжкою, проте шанувальників здивувало щось інше.

Також Hyser повідомляв, що Оля Полякова продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах.

Нагадаємо, що Оля Полякова разом з подружкою похвалилися фігурами на пляжі.